Verzorging

Als je bij mij een kapsel zet, welk kapsel dan ook ga ik er vanuit dat je de verzorgingstips gebruikt. Heb je moeite of problemen met het verzorgen van je kapsel ben ik altijd telefonisch of per e-mail te bereiken. Ik ben niet aansprakelijk voor problemen met een kapsel die voort komen uit het niet goed verzorgen van een kapsel. Als je het haar niet goed verzorgd kan ik dit altijd zien. Ervaring is de beste leerschool. Ik geef geen garantie op een kapsel als je het er al uit hebt gehaald zonder dat ik ernaar heb kunnen kijken.

 Uitkammen

Hou het haar goed uit de klit door het dagelijks rij voor rij voorzichtig vanaf de punten tot je hoofdhuid uit te kammen met een kam. Met een kam is beter omdat je dan zeker weet dat je niet met je borstel over de randen van de haarstukken gaat. Doe ook gelijk rij voor rij wat haarserum in je haar. Zorg ervoor dat je goed tot aan de randen uitkamt zodat hier geen klitten vormen.

 Wassen

Kam je haar altijd uit voordat je het wast. Was je haar voorzichtig en gebruik altijd crèmespoeling (vooral in de punten). Als je gaat douchen zonder je haar te wassen doe dan een douchekap op en maak je haar niet nat. Was je haar zo min mogelijk zodat de haarstukken minder snel uitzakken. Doe na het wassen altijd haarserum in je haar. Gebruik altijd producten voor droog en beschadigt haar.

 Als je haar droog is gebruik dan meer serum en crème spoeling of gebruik een goed masker! Ik raad de producten uit de salon aan die zijn goed afgestemd op droog en beschadigd haar. Föhn of steil het niet te veel dit is ook niet goed voor je eigen haar.

 Slapen

Draag tijdens het slapen een lage staart, vlecht of knot. Het gaat erom dat jou eigen haar de randen van de haarstukken goed bedekt zodat hier geen klitten kunnen ontstaan.