Haarverlenging

Elke vrouw wilt wel mooi lang en vol haar. Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd op de televisie en in de bladen. Mooie vrouwen met mooi lang haar. Hoe doen ze dat? Eerst lang en dan kort, dan weer lang. Dat doen ze door hun haar te verlengen. Onbetaalbaar? Helemaal niet!

Haarverlengingen zijn al jaren helemaal hot! Soms heb je weer eens een mode kapsel zoals bijvoorbeeld de schuine bob maar lang haar komt toch altijd weer terug.

Ik zet al jaren haarverlengingen, eerst met waxjes toen met lijm. Nu zet ik het al een paar jaar door middel van weave. Ik vind dit de fijnste maar vooral de veiligste manier van haar verlengen. Je haar breekt niet af en je ziet totaal geen verschil met je eigen haar.

Als je een afspraak wilt maken is het voor jezelf en voor mij handig om alles op de site eerst eens goed door te lezen.

Een complete, mooie haarverlenging hoeft niet duur te zijn!!!!

Bij mij mag je zelf kiezen, of je neemt je eigen haar mee, of je koopt haar bij mij. Het haar wat ik gebruik is van het merk She So.Cap. Het haar komt uit India, is ongeveer 50/55 cm lang. Heb je een mooie krullenbos? Stuur mij een foto van je haar en ik kan je vertellen of ik het haar voor je kan bestellen of ik geef je een adres waar je het haar zelf kan kopen. Bij krullend haar is het erg belangrijk dat de weave hetzelfde krult als je eigen haar.

Vergis je niet!!

Een haarverlenging is super mooi maar denk niet dat je zo in de ochtend op sta!! Geloof mij dat doen die sterren ook niet. Lang en dik haar klit sneller dan kort haar. Geverfd haar is droger dan natuur haar. Wees dus niet te zuinig met conditioneer, serum en/of maskers. Al met al is het vooral even wennen, maar als de wenfase verstreken is, dan is de kans groot dat je nooit meer zonder haarstukken door het leven wilt!!!

Wat is er mogelijk?

Je kunt bij mij terecht voor een volume of voor een haarverlenging. Bij een haarverlenging heb je automatisch ook meer volume maar dan is je haar ook echt langer. Bij een volume maak je het haar alleen voller en niet langer.

Hoe wordt het ingezet?

Ik maak kleine platte vlechten tussen je haar en daar wordt het haar op vast genaaid. Geen dikke bobbels maar mooi plat. Het is absoluut veilig voor je haar en het zal er niet van afbreken.

Heb je verschillende kleuren in je haar? Geen probleem. Het is wel belangrijk dat je eigen haar goed in lagen is geknipt of gesneden. Als je haar niet in lagen is geknipt dan is het noodzakelijk de bovenste laag van je haar mee te knippen met de verlenging om het mooi natuurlijk over te laten lopen. Heb je heel erg dun haar dan hoeft je eigen haar niet in lagen geknipt te worden.