Prijzenlijst 2018

Een haarverlenging bestaat uit haarmatjes en de vlechten waar je de haarmatjes op vast naait. De eerste keer betaal je voor de vlechten en voor de haarmatjes, de keren daarna kunnen we het haar hergebruiken dus betaal je alleen voor de vlechten.


Haarmatjes inzetten is inclusief knippen en föhnen

op 1 vlecht plaats ik 1, 2 of 3 haarmatjes, afhankelijk van de dikte en lengte van je eigen haar

 

1 vlecht € 37,50

2 vlechten € 60,-

3 vlechten € 80,-

4 of meer vlechten € 25,- per vlecht

 

1 haarmatje € 50,-

Ongeveer 25 gram haar van 55/60 cm lang

Het haar is steil maar heeft een lichte slag als het gewassen is.

Er is ook krullend haar beschikbaar.

 

Een complete haarverlenging kan al vanaf € 210,-

Voor dit bedrag heb je 2 vlechten en 3 haarmatjes, hoeveel vlechten en haarmatjes je nodig hebt bepaal ik aan de hand van de lengte en dikte van je eigen haar en de wensen die je hebt. Hoe langer en/of dunner je haar hoe minder matjes je nodig hebt. Hoe dikker en/of korter je haar hoe meer je er nodig hebt.

 

Ik raad de meeste mensen aan om met een haarverlenging van € 210,- of € 260,- te beginnen, dan heb je 2 vlechten en 3 of 4 haarstukjes. Hoe lang ik het haar dan kan laten hangt af van de lengte en dikte van je eigen haar. Ik knip het altijd zo dat het natuurlijk oogt en niemand ziet dat het nep is.

 

Je haar moet minimaal 15 cm zijn. Het liefst moet het in 1 staart kunnen. Als dit kan is een haarverlenging mogelijk. Bij kort haar begin je meestal met 3 vlechten met 5 of 6 haarmatjes. Dit kost € 330,- of € 380,- Je gebruikt bij kort haar meer haarmatjes omdat je meer lagen moet knippen.

 

Bij een haarverlenging wordt je haar automatisch ook voller. Wil je het niet langer maar alleen wat voller? Dan is 1 vlecht met 2 of 3 haarmatjes al voldoende. Dit kost € 130,- of € 180,-

 

Ik ben gemiddeld 1,5 tot 2 uur bezig per haarverlenging. Knip je haar niet voordat je naar mij toe komt laat dit aan mij over. Wil je van tevoren weten wat je kwijt bent dan ben je welkom in de salon om dit te vragen, ik werk alleen op afspraak dus het is handig om mij van tevoren te vragen of ik aanwezig ben.

 

De haarmatjes zijn herbruikbaar. Hoe lang ze mee gaan is afhankelijk van de kleur en hoe je ermee om gaat. Hoe donkerder de kleur, hoe langer het haar mee gaat (soms wel langer dan een jaar). Als je het haar vaak bewerkt met een hittebron zoals bijvoorbeeld een stijltang dan zal het haar ook snel slijten (inclusief je eigen haar).

 

Heb je nog een vraag, kijk dan hiernaast bij de veelgestelde vragen. Als je vraag er niet bij staat neem dan contact met mij op.

 

Ik ben het beste te bereiken via WhatsApp, omdat ik mijn volledige aandacht aan mijn klanten wil geven staat mijn telefoon altijd op stil. Wil je mij toch graag persoonlijk spreken vraag dan via whatsapp of sms of ik je even kan bellen 0647171977